Как работи Пренареждане на Матрицата

Как работи Пренареждане на Матрицата
Пренареждане на Матрицата е техника създадена от ТЕС Мастър Карл Досън на основата на Техники за Емоционална свобода. Тя е ефективна техника за емоционални или физически проблеми, както и за проявление на вашите цели и стремежи.

Подобно на своите предшественици Пренареждане на Матрицата също използва меридианната система на традиционната китайска медицина.

Конвенционалната ТЕС я използваме, за да изчистим емоционалният интензитет от минали спомени.

С Пренареждане на Матрицата спомена и ограничаващите вярвания се трансформират.

Може да отидете в минал спомен, да кажете и направите това, което сте искали да направите, да привлечете нови ресурси, както да създадете и трансформирате картината, която имате в този спомен. Това от своя страна освобождава стреса и травмата в тяло-ум и тяло-поле.

Важно е да се отбележи, че този процес е много различен без да отрича случилото се.

От гледна точка на квантовата физика имаме неограничен брой възможни минало и бъдеще и това е достатъчно да настрои вътрешната ни изобретателност и сила.

Методът Пренареждане на Матрицата е изградил цял набор от протоколи, които могат да преобразят:

  • Пристрастявания
  • Фобии
  • Алергии
  • Отрицателни вярвания
  • Травми от раждане
  • Трудни взаимоотношения.

Основната предпоставка при ПМ е, че всеки път, когато имате травматично или значимо събитие, имате фрагментирана част от себе си, която остава в замръзнало състояние във вашето енергийно поле.

Тези замръзнали аспекти от вас се наричат ЕХО (Energy Consciousness Holograms). Те блокират енергийния поток и намаляват капацитета на енергийната система.

Науката знае много повече за режима борба-бягство, отколкото за замръзналите състояния. Казват, че ние като еволюирали и цивилизовани хора много по-често избираме да замръзнем, отколкото да се бием или бягаме.

Замръзването и капсулирането на инцидента ни помага да се справим и продължим напред. След това ЕХО продължава да съществува в подсъзнанието, за да ни предупреждава за подобни ситуации.

Докато сте млади вашата система може да се справя с ЕХО, защото има по-малко натрупани от тях. През живота ви обаче се събират все повече и повече до точката, от която вече не можете да се дистанцирате ефективно от тях.

Когато достигнете тази точка, тя се задейства от маловажни на пръв поглед взаимодействия в ежедневието и това е знак, че имате твърде много от тези ЕХО.

Натрупването на много ЕХО във вашите полета ще се прояви в смущения и заболявания в системата ум-тяло.

Много устройства показват чувствителността на нашите електромагнитни полета. Оставени неразрешени тези полета могат да предизвикат болка, болест, фобия, тревожност и психологически проблеми. И много по-често за тях са отговорни базовите вярвания на вашите ЕХО.

Те са тези, които обобщават света за вас. Уникалността на ПМ е в това, че ЕХО имат способността по време на сесия да променят резултата от случилото се в това замръзнало минало и да го пренапишат.

И това старо ядро от вярвания вече не се проявява. Повечето сесии са забавни, изненадващи и изключително вдъхновяващи. Това помага да възстановите емоционалното и физическото си здраве, възвръща баланса и целостта ви и освобождава „скритите“ потенциали.

За да си запишете час за индивидуална сесия се свържете с мен – Димитрина Кръстева на тел.: 0888 12 77 27 или на email: info@evoenergy.bg

Последни статии