Здравейте!

Казвам се Димитрина Кръстева и съм сертифицирана в Техники за емоционална свобода(ТЕС) за напреднали, Пренареждане на матрицата, Пренареждане на матрицата на раждане и Цел на живота, НЛП майстор-практик, Рейки Ниво 2 и някои други модалности.
Практиката ми е насочена в области като: трудни взаимоотношения, изцеление и преминаване в нов етап от живота след загуба, емоционални и духовни кризи, фобии, проблеми със себеоценката, страх от публични изяви, без да се ограничава до тях.
Насочих се към ТЕС и ПМ, благодарение на мощните им и устойчиви резултати, преминавайки през кардинално трансформиращ период в живота си с тяхна подкрепа.
Получих т.нар. професионално прегаряне, известно като „бърнаут“ след почти 20 години работа като главен счетоводител, по-късно и финансов директор за една от световните рекламни агенции с клон в България. Състоянието на бърнаут, провокира множество лични кризи и физически проблеми, които в процеса на изцеление ми разкриха връзката между ума, тялото и духа и отвориха нова врата в моето професионално, творческо и духовно развитие.
В работата си с клиенти, аз включвам само доказали се за мен техники – ТЕС, ПМ, НЛП, предоставящи на всеки клиент уникално индивидуално преживяване.

На всяка сесия Вие получавате резултати, безспорно работещи техники и отдаденост, така че да преосмислите живота си и откриете нови по-добри начини на съществуване.
Преподавам ТЕС Ниво 1 и водя редица групови семинари. Тук може да прочетете за взаимните ползи в групова практика.

Член съм на Българска асоциация за развитие на енергийната психология и EFT & Matrix Reimprinting Academy/Великобритания
Имам базирана практика в София-център, работя и виртуално с клиенти.
Каня Ви да изгледате моето видео, за да разберете защо е важно при работата си с ТЕС, да се фокусираме върху негативното: линк .

С условията за индивидуални сесии, можете да се запознаете тук.

Благодаря Ви!