Здравейте!

Казвам се Димитрина Кръстева и съм един неуморен пътешественик из вътрешните и външни светове и възможностите заложени във всяка душа като изначален потенциал. Изпълнена съм с живо любопитство да изследвам необятните полета на Вселената и нейните проявления в нас като индивидуалности.

Всяко едно пътуване ме свързва все по-дълбоко с увереността, че могъществото и мъдростта на Творението присъстват във всички души, с които се срещам. За да се свържем с тази сила и мъдрост са нужни решителност и кураж да погледнем дълбоко в пространството на сърцето си.

Моето лично пътуване ме среща с много хора и от всеки уча по нещо от това, за което съм дошла. Пътят понякога е бил обезсърчително тежък и съм благодарна на тези, които в най-трудните моменти бяха до мен и ме подкрепяха. Всеки извървява сам своя път, достатъчно е да усещаш протегнатата към теб ръка и да знаеш, че има изход и от най-тъмната и дълбока бездна.

Днес живея с познанието, че всичко, от което се нуждая, мога да намеря вътре в мен – мир и покой, хармония и мъдрост, любов към себе си. С това захранвам себе си и това мога да споделя с вас, защото него притежавам.

Най-големите предизвикателства в живота ми ме научиха на търпение, доверие в мъдростта на енергиите и способността да виждам светлината в душите на хората, на които помагам, макар и скрита под маската на уплашен, наранен, слаб, загубил вяра и смисъл в живота човек.

Това, което правя най-добре е – любящо да държа ръката ти, докато твориш своето пътуване, завръщайки се към автентичната си същност и сила.

Моето верую е способността да поемам лична отговорност, зачитане правото на избор на душата и куража да бъда себе си!

Обучения:
Техники за емоционална свобода, Майстор-практик

Пренареждане на матрицата с ТЕС/ Посланик на ПМ с ТЕС

ПМ на раждане

ПМ на минали животи

Светлинна матрица и работа с предците

НЛП Майстор-практик

Рейки

13Д Шамбала инициации

Акашови записи

Бахова терапия с цветни есенции

Енергийна медицина на Дона Идън

Голяма част от уменията да мотивирам, организирам екип и дейности, както и да нося лична отговорност, придобих в дългогодишната си работа за международна рекламна компания като финансов директор.

Преподавам ТЕС Ниво 1 и водя групови семинари. Тук може да прочетете за взаимните ползи в груповата практика.

Член съм на Българска асоциация за развитие на енергийната психология и EFT & Matrix Reimprinting Academy/Великобритания
Имам базирана практика в София-център, работя и виртуално с клиенти.
Каня Ви да изгледате моето видео, за да разберете защо е важно при работата си с ТЕС, да се фокусираме върху негативното: линк .

С условията за индивидуални сесии, можете да се запознаете тук.

Благодаря Ви!