Добре дошли в моя сайт за споделяне необятните възможности на енергийната психология в подкрепа на пътя ни към Здрав живот

Dimitrina_Krusteva

Вълшебството на енергийните меридиани в човешкото тяло ми се разкри по времето, когато бях малко момиченце. В моето семейство ми показваха акупунктурните точки на главата и тялото, за да мога да се справям с хрема, главоболие и зъбобол.

Аз разтривах точките в основата на носа при настинка и хрема и масажирах продължително точките по протежение на веждите до зад ушите, за да премахна главоболието. Възникналото бързо изцеление го приемах като малко чудо, което ме спасяваше от лекарства и стоене в къщи. Оттогава разчитам на тези познания за себе си, семейството си и приятели.

И забележете – това са годините в края на 70-те и началото на 80-те! Време, по което се заражда и идеята на д-р Роджър Калахан да проучи връзката на енергийната система в човека с неговата психика, поставяйки с това основата за развитие на енергийната психология.

Срещата ми с Техниките за емоционална свобода беше една от онези случайности, която ме поведе през съвпаденията и закономерностите и ми даде знанието, че това е работата, с която ще продължа пътя си. Съчетанието от Удоволствие и Удовлетвореност, която ми носи Умението да ги прилагам, може да се сравни единствено с Радостта от Живота! Чувствам се благословена със знанията, които придобивам и които мога да споделям с Любов!

Магията на резултатността съчетана с нежността и деликатността на Техниките ме направиха техен страстен последовател. Практикувам ги, споделям ги, подкрепям ги и с други методи, според индивидуалните нужди на клиента, за постигане на максимално добри резултати. Зная, че всеки от нас е една малка Вселена в голямата Реалност и че се нуждае от специален подход през различните етапи от неговото личностно развитие. Уважавам избора на всеки един като индивидуалност и подкрепям всяка протегната за помощ ръка!

Разчитам на непрекъснати обучения, на обмен на информация, споделяне на знания, на вътрешния си опит и на безкрайната мъдрост, намираща се в общото информационно поле на Универсума.

Винаги съм вярвала във връзката дух-душа-тяло и че трябва да въздействаме комплексно върху проблема, защото лекувайки само физическото тяло с конвенционалната медицина, оставяме душата болна и обратното, грижейки се единствено за душата с традиционната психотерапия, пренебрегваме физическото тяло. Затова с мен работите едновременно, както за отстраняване на негативни емоции, вярвания и техните физически проявления, така и за цялостното и дълготрайно балансиране и хармонизиране на системата, която сте.

Работата ми е от Сърцето, което следва правилото за Единността на цялото!
Сърцето е това, което ми дава цел и висш смисъл по пътя. Вярвам, че дълбокият вътрешен покой, хармонията и радостта от живота са постижими и че Вселената помага с цялата си мощ за нашето израстване! Работя с много внимание и любов за изграждането на мост към душевния мир на всеки един от Вас, който ми е повярвал и ми се е доверил!

Благодаря Ви!