Отизиви – АБ

АБ е клиентка, потърсила консултация за преживяна от нея тежка травма, не познаваше ТЕС и Пренареждане на Матрицата, не беше работила с други подобни техники. Цяло чудо е, че дойде за втори път, след като получи мощна лечебна криза след първата ни среща. Това преживяване за нея беше напълно непознато и плашещо и едва не я отказа да продължи. За радост и на двете направихме още три много добри сесии с нея. Освобождаването й от фобията от височини, отблокиране на дишането през двете ноздри и още някои бонуси, тя получи без дори да сме работили конкретно върху тези проблеми.

А ето и какво ми написа между сесиите:

Изпитвам нужда да ти споделя ефекта на това, което постигнахме с Пренареждане на Матрицата. Продължавам да мога да дишам и с двете си ноздри. Имах запушена ноздра от много години. Това е уникално за мен! Искам да ти кажа БЛАГОДАРЯ! Доста неща се променят. Няма го този страх, който присъстваше. Твоята помощ за мен беше нещо живото променящо и ще съм ти благодарна винаги! Много ти се извинявам, ако съм подхождала със съмнения към работата ни. Надявах се да има ефект, но чак такъв не предполагах. И съм щастлива!

Имах безбожен, ненормален страх – фобия. Губя равновесие от високо. Преди време съм се изправяла директно срещу страха, като съм заставала на ръба на висок мост, но вдигам ненормален пулс, ръцете ми се изпотяват без да има каквото и да е подобрение на състоянието ми. При последното ми пътуване беше неизбежно да се кача на една 15 метрова метална стълба, с решетъчни стъпала. Като погледнеш надолу се вижда всичко чак до пода преди първото стъпало… и познай – направих го и нямах никакви проблеми – никакво треперене, ускорен пулс или изпотяване.

Аз бях забелязала този ефект още след предходната ни среща, когато се усетих надвесена и гледаща надолу от ескалатора на третия етаж в МОЛ-а, но исках да го проверя отново! Случи се така, че гледайки надолу нещо в мен ми казва, че това е много опасно, обаче аз продължавам да гледам надолу и съм се надвесила и нямам проблем, това е… Така се случи и с 15 метровата стълба.

Радвам се, че си избрала да поемеш по този път преди време и помагаш на други. Благодаря, благодаря, благодаря!“