Услуги

Тук представям няколко групи проблеми, които не изчерпват случаите, при които се работи с Техники за емоционална свобода и Пренареждане на матрицата с ТЕС, но пък дават добра отправна точка как да си планирате ресурсите, според групата, в която се разпознавате.

Работата с всеки един случай е строго индивидуална. При някои хора е възможно корена на проблема да бъде открит и разрешен още на първата сесия. За други може да са необходими и три сеанса, за да достигнат до него и да го преработят. Тук от голямо значение е отзивчивостта на вашата психика и до колко е готова тя да Ви съдейства. Броят на сесиите е ориентировъчен и с цел да подпомогне планирането и подготовката Ви за изцеление.

В много от случаите разрешаването на проблема остава незабелязано от клиента, тъй като Техниката е много лесна, нежна и терапевта извършва по-голямата част от работата. На много от хората им е необходимо дълго време, за да забележат, че страданието си е отишло, тъй като те се чувстват добре, леки и енергични са, не ги притеснява нищо, което да привлича вниманието им. Освен, разбира се, ако това не е фобия, с която директно да се сблъскат в някой от следващите дни и да забележат, че вече я няма.

Провеждам индивидуални и skype консултации, като и за двата варианта е необходимо предварително записване за среща, чрез изпращане на съобщение от контактната форма или да се обадите на телефона, който е посочен там.

Група А

Стрес, тъга, обсесивно-компулсивно разстройство, страх, фобия, алергия, панически атаки – необходими си са 3-4 сесии + допълнителна самостоятелна работа с предоставените ви аудио записи на сесиите за по-ефективна работа.

Група B

Конфликт в любовта, семейството или на работното място, когато децата се страхуват от училище, когато се боим от колегите си, когато късат с нас, когато не по наше желание останем без работа, когато децата загубят доверие в родителите си, когато човек всеотдайно се грижи за инвалид – дете или възрастен, когато неочаквано ни изоставят или се изправим пред смъртта на наш близък или приятел…. –  3-4 сесии. Тук може да са необходими и повече сесии ако човек е натрупал голям брой травми, но в рамките на няколко сеанса се получава чувствително смекчаване остротата на проблема.

Група C

Забременяване, бременност, раждане, бебета – Използва се специално разработен протокол Пренареждане на Матрицата за раждане – обикновено са достатъчни 1-2 сесии.

Тази група се свързва с проблеми при забременяване, ин витро процедура, аборт, бременност, раждане – естествено или секцио, използвани райски газ и други медикаменти при раждането, които оказват вредно и агресивно влияние върху плода, комуникация между бебе и майка, майчина интуиция, емоционална връзка между бебето и семейството, защо децата не бива да страдат, нежелани деца, сираци…

Група D

Посттравматично стресово разстройство, насилие и злоупотреба с деца, синдромът burn-out, депресия, тежки зависимости (алкохол, наркотични вещества и др. подобни субстанции), тежки болести –  около 6-7 сесии, самостоятелна работа със записите, цялостна промяна в начина на живот и на първо място психологическа нагласа за справяне с проблема.